To kretsmestere, og en nesten fullsatt Tønsberg Gressbane

30. juni 2023

Oppsummering av vårsesongen 2023:

A-lag herrer

    • Vårsesongen har vært meget solid for herrene som ligger på en 2. plass bak Pors i Norsk Tipping ligaen avd. 4. Det har blitt avgitt poeng i to av elleve kamper (uavgjort borte mot Donn og tap borte mot Pors). Høydepunktene hittil kom i våre to cupkamper på Gressbanen hvor Sandefjord ble sendt hjem med tap etter straffer. I andre runde ga vi Godset god kamp, men tapte til slutt 1-2. Med 2670 tilskuere på Gressbanen ble det allikevel en fantastisk kveld selv om resultatet ikke ble slik vi håpet på. Nå venter en liten sommerferie før gutta starter opp med trening i uke 28!

A-lag damer

    • Vårsesongen for vårt damelag har vært tøff. Etter elleve kamper står vi med en seier og ti tap. Flere av kampene har vært jevne, men vi har dessverre ikke klart å vippe disse kampene i vår favør. Det er et ungt lag satt sammen med noen erfarne, og med litt mer flyt er det stor mulighet for å klatre litt på tabellen. Vi ligger på nest siste plass, og med to lag som rykker ned blir høstsesongen er kamp for å overleve i 3. divisjon.

A-lag 7. div

    • Vårt A-lag i 7. divisjon har levert en solid vårsesong. Seks seire, en uavgjort, og et tap er status hittil. Med enda bedre uttelling er opprykk til 6. divisjon fullt mulig. Dette laget er en stor gruppe som drifter 7. div og G19. Utrolig gøy å se antall spillere i denne gruppen som har fotballen mer som en sosial arena. Vi ønsker gutta lykke til, og håper de kan være med i kampen om opprykk til 6. divisjon.

Ungomdsavdelingen

    • G19 871 klarte sitt mål om interkretsplass. Plassen ble sikret i siste kamp hjemme mot Store Bergan. Stort sett hele troppen har også bidratt for rekruttlaget vårt i 4. div. Nå ventes det flere spennende motstandere i høstens interkretsserie.

    • To kretsmestere G16 871

G16 har hatt en meget god vårsesong. Gruppa har stilt med to lag (et lag i kvalik til interkrets, og et lag i B2 serien). Det endte med 1. plass begge steder, som gjør at interkrets og 1. divisjon er arenaene gutta får til høsten. I tillegg til dette vant gutta Jotron cup finalen 2-1. Vi gratulerer gutta og trenerteamet med en fantastisk vårsesong, og ønsker de masse lykke til etter ferien.

Resten av ungdomsavdelingen vår har hatt ok resultater, men her tenker vi utvikling først og fremst. Totalt har vi stilt med 9 lag fra 13-19 års alderen, og alle lagene har fått god matching på sine nivåer. Nå venter Norway cup for G/J 13, mens J15, G16 og J17 drar til Dana cup (vi stiller med totalt seks lag)! Vi gleder oss til cupene, og vil oppdatere sosiale medier i løpet av sommeren.

I tillegg til våre lags prestasjoner har klubben arrangert Vår cup, Tine fotballskole, og Senior cup for lag fra 4.-7. divisjon. Tine fotballskole ble arrangert på Eik forrige uke med godt over 250 påmeldte!

Vi ønsker alle en riktig god sommer, og gleder oss til en spennende høstsesong 😊

/Sindre Tverå Brevik

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon