Skryt til pappa etter sterk borteseier i Sarpsborg

14. september 2021

Lite er bedre enn å sette inn seiersmålet i en fotballkamp i det 90. minutt. Det skjedde for FK Eik Tønsberg borte mot Sarpsborg 08s andrelag mandag kveld.

Den gode starten på årets sesong fortsetter. Tre poeng borte mot Sarpsborg 08 2 betyr 13 poeng etter fem spilte kamper og en foreløpig andreplass på tabellen bak Ørn-Horten, som har en kamp mer spilt.

To dødballmål

Vi tok ledelsen i det 60. minutt ved Christian Østli etter en dødball. Sarpingene utlignet så fire minutter før full tid, før Rygel i det 90. minutt satte inn seiersmålet, også dette etter en dødball.

Det var en svært lettet og blid assistenttrener Christopher Barland vi snakket med rett etter kampslutt.

– Jeg synes det var en jevn fotballkamp. Sarpsborg er bra og det er høyt tempo i kampen. Vi har forholdsvis god kontroll i andreomgang, vi slipper de litt til i første omgang, men i andre har vi bedre kontroll. De scorer på en av sine få sjanser, men gutta viser en syk moral. Jeg vil si at vi spiller en ganske bra bortekamp mot et sterkt lag.

Herlig stemning i garderoben

Over telefonen, rett etter kampslutt, kunne Barland rapportere om fantastisk stemning i garderoben.

– Det er en helt vill stemning her nå. Det var lenge siden vi hadde spilt kamp, så det var godt å komme tilbake og fortsatt være på vinnersporet. Det betyr veldig mye å vippe jevne kamper til vår fordel, det gir oss styrke og selvtillit og en tro på at vi kan vinne hver kamp. Dette var en deilig lagseier, uten tvil den deiligste seieren til nå, sier Barland.

Skryt til pappa

Lagets dødballansvarlig, pappa Øyvind Barland, får også ros.

– Det er ikke ofte jeg skryter av fatter´n, men i kveld må jeg nesten gjøre det. Det er gode server og helhjerta løp inn i boksen, akkurat som vi øver på. Fatter´n fortjener virkelig skryt i kveld, smiler Christopher Barland.

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon