Skal bli enda bedre neste sesong

31. oktober 2021

Vi ser framover. Vi skal videre.

Vi hadde alt i egne hender, men gikk på et sviende nederlag i bortekampen mot Hønefoss. Alle med hjertet i FK Eik Tønsberg drømte om jubelscener og at reisen skulle fortsette en divisjon høyere oppe i divisjonssystemet. Drømmen var kun 90 minutter unna, men slik er fotballen noen ganger. Slik er idretten.  

Øyeblikkets skuffelse var enorm og nedturen vil nok sitte i noen dager, men dette er ikke en tid for å henge med hodet. Dette er tiden for å se framover og fortsette det vi har begynt på.

VI skal ikke reise oss, for vi har ingen ting å reise oss fra. Vi skal ikke revansjere oss, for vi har ingen ting å revansjere. Vi skal gjøre en ting: fortsette jobben vi har startet på.

En herlig første sesong

Vi gleder oss i stedet over en herlig første sesong med tellende kamper som FK Eik Tønsberg. Vi tar med oss mange store øyeblikk og verdifulle erfaringer videre.

I stedet for å bli sittende fast i skuffelsen, drømmer vi om nye folkefester på hjemmebane og nye spennende kamper hvor vi bikker resultatet vår vei i det nittiende minutt. I stedet for å tvile på arbeidet vi har gjort så langt, bygger vi videre på arbeidsmoralen vi nå vet bor i laget og vi jobber for å skape nye øyeblikk som gjør oss stolte og begeistret.

Vi jobber videre

Det kjennes som skuffelse akkurat nå, men årets sesong er langt ifra en skuffelse. Korona-sesongen 2021 har vært en energifylt opptur som har gitt oss fornyet tro på at vi skal nå våre mål. Gutta har gitt oss fantastiske opplevelser på banen og publikumsinteressen har bekreftet fotballinteressen som er i byen.

Tilbakemeldingene fra sponsorer og andre samarbeidspartnere har bevist at dette er et prosjekt som har alle forutsetninger for å lykkes. Denne korte og litt rare sesongen har ikke bare bevist at «prosjektet» har livets rett, men bekreftet kraften som bor i klubben og alle de fantastiske menneskene i og rundt den.  

Sesongen har på alle måter slått fast at det er hold i våre verdier «Tradisjon», «Relasjon» og «Ambisjon». Ved å fortsette å ta tradisjoner og relasjoner på alvor, skal vi jobbe videre for å nå våre ambisjoner. 

En stor takk

Som daglig leder Daniel Hov sa det etter kampen mot Hønefoss:

– Vi må bare sørge for at vi blir enda bedre neste sesong og den jobben starter nå!

Vi takker alle som tok turen til Hønefoss for å støtte laget, det var helt rått å se så mange av dere på tribunen. Samtidig takker vi alle frivillige, sponsorer, samarbeidspartnere og ressurspersoner for samarbeidet så langt. Vi gleder oss til fortsettelsen og til å jobbe videre sammen! Vi føler med Flint i nedrykket og gratulerer Ørn-Horten med opprykket.

Takk for i år, takk for støtten!

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon