Ny organisering av trenerteamet

8. desember 2021

FK Eik Tønsbergs A-lag har i 2020 og 2021 hatt et trenerteam bestående av tre trenere med Ronny Johnsen i spissen. Etter en grundig evaluering av 2021-sesongen har styret i FK Eik Tønsberg 871 besluttet å endre organiseringen av A-lagets trenerteam for sesongen 2022.

Klubben ønsker nå en modell med færre trenere. I 2022 vil oppgavene til A-lagets hovedtrener bli betydelig mer omfattende og tidkrevende, enn det som har vært gjeldende i tidligere avtaler.

Inn mot planleggingen av neste sesong har det vært en dialog med Ronny Johnsen rundt ny organisering. Han har nå gitt beskjed om at han ikke ønsker å fortsette som hovedtrener på bakgrunn av styrets beslutning om ny organisering av trenerteamet.

– Dette er en avgjørelse vi selvsagt respekterer. FK Eik Tønsberg er svært fornøyd med Johnsens innsats for klubben i det som har vært en krevende og vanskelig tid for idretten, sier styreleder Runar Danielsen. 

Ronny Johnsen har også hatt en sentral rolle i sammenslåingsprosessen mellom FK Tønsberg og Eik Tønsberg. Klubben vil således takke han for uvurderlig innsats både på og utenfor banen!

Klubben har besluttet å ansette en ny hovedtrener for A-laget, i tillegg er prosessen også i gang når det gjelder å engasjere andre trenere og fylle øvrige roller rundt de ulike lagene. I den sammenheng kan vi allerede nå bekrefte at Christopher Barland har signert avtale som hovedtrener for vårt ressurssterke G16 lag i 2022!

-FK Eik Tønsberg er en super klubb, og har et spennende A-lag med stort potensial. Jeg har satt pris på tiden jeg har vært hovedtrener, en jobb som har tatt mye tid, men som har gitt mye energi og gode opplevelser med gutta. Jeg har sagt til styret at jeg var åpen for om å fortsette i jobben, men siden styret ønsker en annen organisering av trenerteamet så var det ikke ønskelig å fortsette, sier Ronny Johnsen

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon