Ny og offensiv sponsor på laget!

13. april 2022

Filterleverandøren Ditech tar plass i vår stall av sponsorer. Daglig leder Morten Andre Karlsen ser fram til et spennende og givende samarbeid.

– Vi har blitt med på FK Eik Tønsberg-laget fordi byen trenger et lag i toppen og fordi vi liker at de bygger klubb med en breddetankegang. Vi har tro på at FK Eik vil lykkes med prosjektet og vi vil støtte klubben i å nå målene sine. Alle klubber med ambisjoner trenger en god stall med spillere og støtteapparat, men de trenger også lokalt næringsliv som kan bidra med engasjement og ressurser til at målene nås, sier Karlsen.

Har legende i Ditech-stallen

– Vi håper selvfølgelig at vi blir mer synlige i lokalmiljøet, men vi håper først og fremst bare at vårt engasjement kan påvirke flere til å støtte opp om FK Eik Tønsberg, sier Karlsen, som kan fortelle om flere fotballinteresserte medarbeidere i Ditech-stallen.

En av disse er Øivind Sivertsen som var en av bærebjelkene på Eik-laget under storhetstiden på 80-tallet, og som blant annet bar kapteinsbindet i den legendariske kampen mot selveste Manchester United på Gressbanen i 1981.

(F.v. Morten Andre Karlsen, Stian Semb Aasmundsen og Jonathan Elias Svendsen)

Ledende på filter

Ditech er en av Norges største filterleverandører med hovedkontor og lager på Revetal, i tillegg til et salgskontor på Ågotnes utenfor Bergen. Selskapet er en stor leverandør av filter til mange ulike bransjer og har cirka 70000 filtre på lager til enhver tid.

– Vi leverer til mange ulike bransjer og kunder, som for eksempel bygg- og anleggsbransjen, havbruksnæringen, energi- og industrisektoren eller alt fra små fiskebåter til store skip. Laksen og sjokoladen du spiser, eller juicen du drikker, er mest sannsynlig filtrert av oss, sier Morten Andre Karlsen.

Vil du vite mer om Ditech?

Sjekk ditech.no

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon