Med hjertet i Eik

21. september 2021

Trond Skjeggerød har årelang erfaring med å støtte lokalt. Han har drevet butikk på Eik siden 1997, da Meny Eiktoppen åpnet dørene for første gang.

Meny Eiktoppen støtter bredt. Her er det ingen forskjell på bredde og topp.

– At vi er med og sponser FK Eik Tønsberg er en naturlig del i forhold til at butikken ligger der den gjør. Selv om vi på mange måter er et stort supermarked, ønsker vi først og fremst å være en god nærbutikk. Det er viktig å være synlig i lokalmarkedet og å bruke penger lokalt. Når du gjør det bra må du også gi noe tilbake, det er det det handler om, sier Skjeggerød.

En god skole

Trond har alltid vært fotballinteressert og har hjertet sitt godt plassert i Eik. Nettopp derfor passet det bra å komme under vingene til kjøpmann-nestoren Sjur Gran.

– Sjur var sjefen min da jeg begynte i bransjen. Han var involvert i styre og stell i Eik-Tønsberg, i flere år hadde vi ansvaret for kioskdriften på Gressbanen. Sjur dro meg med på fotballkamper overalt, sammen var vi land og strand rundt for å se på Eik-Tønsberg. Jeg lærte mye både om fotball og om å drive butikk, sier den erfarne kjøpmannen.

Trond Skjeggerød

Positiv satsing

Selv om Trond nå bor på Tolvsrød, har barn i Flint og har vært lagleder for G-05-årgangen i mange år, banker hjertet fortsatt for Eik.

– Når det gjelder barne- og ungdomsfotballen heier jeg selvfølgelig på guttungen, men når det kommer til A-lagsfotballen klarer jeg ikke glemme all gleden og moroa jeg har hatt med å følge Eik-Tønsberg. Jeg var dessverre bortreist under opprykkskampen i oktober 2018, men må innrømme at jeg ønska at Eik skulle vinne, smiler han.

Trond har stor tro på satsinga med FK Eik Tønsberg. For ham er det helt naturlig at byen skal samle seg om ett lag.  

– For Tønsbergfotballen hadde det vært bra å ta et skritt videre og at det ikke var noen tvil om hvem som var best i byen. Det ser positivt ut med den langsiktige satsingen som skjer nå. Vi skal i hvert fall være med videre som en bra og stor sponsor som støtter både bredden og toppen.

Stolt og glad

Nettopp det å sponse bredden gir Trond en ekstra god følelse.

– Verdien av sponsing er ikke alltid så lett å måle, men når vi ser Menyreklamen på brystkassa til alt som kan krype og gå av fotballspillere lokalt, blir vi stolte og glade. Det er en naturlig del av businessen vår, for å si det sånn, sier Trond Skjeggerød.

Meny Eiktoppen

Meny Eiktoppen er én av Meny-kjedens 186 butikker. I Eikveien 49 jobber det 55 engasjerte matarbeidere, fra skoleungdommer til de som nærmer seg pensjonsalderen. Se mer på meny.no

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon