Mathea «Mini» Berg-Solemdal til Lyn

20. januar 2022

Stortalentet Mathea «Mini» Berg-Solemdal tar denne sesongen steget videre fra oss i FK Eik Tønsberg, og har signert for Lyn Damer, som spiller i Toppserien. 15-åringen har spilt på jente- og guttelag i Eik siden hun var barn, og ble en del av damelaget før sesongen i fjor. Hun har imponert stort på flere arenaer, og ble i 2020 rangert som en av de beste spillerne i 2006-årgangen. Og i fjor sommer kom et av karrierens store høydepunkt, debut med flagget på brystet for J15-landslaget mot Sverige.

«Mini» er en ambisiøs fotballspiller, og nå har hun nådd en av sine drømmer, som er å spille for et Toppserielag. Lyn-trener Tom Stenvoll sier til lyndamer.no at han er veldig glad for å ha Mathea med på laget.

— Vi har blitt godt kjent med Mathea i høst. Dette er en ambisiøs, målrettet, teknisk ung midtbanespiller. Hun er en «one of a kind» i sitt årskull, sier Stenvoll.

Han sier også at de har latt seg imponere over hvor fort Mathea har tatt steg på trening sammen med Lys sine Toppseriespillere. Vi i FK Eik Tønsberg er veldig stolte av Mathea, og gleder oss til å følge henne videre i karrieren

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon