Kjetil Kristoffersen blir ny hovedtrener for FK Eik Tønsberg

27. desember 2021

Det er med stor glede vi kan meddele at vi har signert en avtale med Kjetil Kristoffersen som hovedtrener for FK Eik Tønsbergs A-lag i dag, sier styreleder Runar Danielsen.
Etter at det ble klart at Ronny Johnsen ikke forlenget sin kontrakt med klubben har det vært stor interesse fra mange hold om å bli klubbens nye trener. Etter en omfattende prosess besluttet klubbens styre Kjetil Kristoffersen som sitt førstevalg, og han har nå bekreftet at han starter i jobben 1. januar.

Kjetil har alle de kvaliteter vi søker hos en trener. Han er fotballfaglig sterk leder, som i sin tid var den yngste treneren til å ta den høyeste trenerutdanning, da han trente Sandviken kvinner i toppserien som 26-åring. Kjetil har profil og er en sterk motivator. I tillegg kjenner han klubben godt fra tidligere, fortsetter Danielsen. Tilhørighet og «hjerte for klubben» er viktig når vi bygger et lag for toppfotball i Tønsberg. Kjetils smittende entusiasme og nettverk vil sannsynligvis også ha en stor kommersiell betydning for klubben, sier Danielsen.

Kjetil Kristoffersen hadde som mange husker treneransvaret for FK Eik Tønsberg i 2001 og 2005. Han var også hovedtrener før Ørn-Horten to år i OBOS-ligaen. Han ble tilbudt jobben som hovedtrener for Sandefjord Fotball i Eliteserien, men valgte den gangen en annen vei. Kjetil prioriterte sin karriere som produsent, forlagsmann, og motivator via selskapet Publicom.

Kjetil har fulgt godt med på fotball også etter at han trente et lag sist. Jeg ønsker å være med på å bygge noe fra start og har en drøm og ambisjon om å være med på veien til toppen av norsk fotball. Få om noen klubber i Norge i dagens 3. divisjon i Norge har dette potensialet og dette er en utfordring jeg ikke kunne si nei til. Jeg likte meg veldig godt i Eik forrige gang og mange av de samme folkene er der fortsatt og jeg kan ikke få startet fort nok fortsetter Kristoffersen entusiastisk.

Vi føler oss sikre på at vi har fått rett mann i vårt «månelandingsprosjekt» sier Danielsen med klar henvisning til Kristoffersens samarbeid med første mann på månen Neil Armstrong. Jobben starter nå med å sette sammen neste års A-stall og Danielsen er sikker på at valget på ny trener vil gjøre klubben svært attraktiv for ambisiøse fotballspillere i distriktet.

Mer om Kjetils historie
Den svenske brannmannen Lasse Gustavsons ord om å ikke bli et produkt av andres forventninger gjorde så stort inntrykk at Kjetil sa opp jobben som lærer, fotballtrener på toppnivå og manager for Olympiamesteren Olaf Tufte. Med huset som innsats gjennomførte han tidenes foredragsturne i Skandinavia med Lasse Gustavson.

Kjetil har gjennom sitt selskap Publicom arrangert konferanse med Neil Armstrong første mann på månen og spurte han om han ville reist til månen om han ikke visste om han kom tilbake? Han har arrangert over 50 show i 3 land med en av verdens største komikere John Cleese, og han har gjennom 150 bokutgivelser toppet boklistene i Norge en rekke ganger.

Kjetil lærte å fortelle historier av John Cleese, han lærte å ikke la seg styre av frykt av Lasse Gustavson og han lærte å tåle motgang av seg selv.

Lokalt er han bl.a. kjent fra samarbeidet med Morten Ramm og produksjonen «Morten Ramm fyller Spektrum» i 2011 og ikke minst hans samarbeid med Marius Roth Christensen med konserter bl.a. på Støperiet i Tønsberg.

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon