Endelig seriestart!

8. april 2022

Lørdag 9. april sparkes sesongen i gang for FK Eik Tønsberg. Kjetil Kristoffersen og hans menn reiser til Vennesla for å møte Vindbjart. Kampen har avspark kl. 15.00.

Årets spillerstall

Gjennom vinteren har det vært en del endringer i spillerstallen til FK Eik Tønsberg. Her er en kort gjennomgang av årets spillertropp.

Keeper og forsvar

Mellom stengene er fjorårets kaptein – Tobias Midtlyng – gledelig med videre. Mads Semb Christophersen har flyttet til Bergen og meldt overgang til Lysekloster. Den lovende unggutten Alf Lukas Grønneberg er flyttet opp i A-lagsstallen.

I forsvarsrekka er Jesper Johansen Kompalla og Lars Marelius Arnesen er hentet fra Flint. Inn har også den 31 år gamle Prince Destin, som er en rutinert og fysisk sterk midtstopper.

F.v. Prince Destin og Lars M Arnesen. Foto: Arild Viksand

I forsvaret har Kristoffersen flere strenger og spille på, med solide Vemund Roberg, og lovende Sander Holseter-Karlsen og Kasper Silseth i ermet. De to sistnevnte fikk sine debuter i NT-ligaen forrige sesong og vil bite mer fra seg i år.

Midtbane og angrep

På sidene er sentrale spillere som Harald Danielsen, Marius Brinck Rygel og Mads Lie Jensen klare for en ny sesong. Jensen har slitt med en skade i vinter og er forhåpentligvis snart tilbake på banen. Erik Muhle er hentet fra Sandefjord Fotball og har vist seg som en spennende tilvekst i vinterens treningskamper.

Josue Ntoya: 26 år gammel fra Frankrike. Foto: Arild Viksand.

Josue Ntoya og Stian Semb Aasmundsen er to rutinerte spillere som har kommet til. Sistnevnte har endelig kommet hjem og utgjør også en del av trenerteamet. Med videre fra i fjor er Anders Nygaard, Jonathan Elias Svendsen, Brik Boufous, Jonas Lind, Urlich Glandberger og Amund Engseth.

Markus Brændsrød scoret to mål i en av de siste treningskampene før seriestart. Den hurtige spissen er klar for å lede an i jakten på nye trepoengere. Med seg har han den rutinerte målsniken Anders Gustavsen, Daniel Mathisen og unggutten Thomas Schlytter Henrichsen.

16 år gamle Thomas Schlytter Henrichsen er klar for sin første sesong med A-laget. Foto: Arild Viksand

Tradisjon | Relasjon | Ambisjon